Antica_Torroneria_Piemontese

„Antica Torroneria Piemontese“, pasaulyje pripažintą ir gerbiamą prekinį ženklą, 1885 metais įkūrė Giuseppe Sebaste. Įkvėpimu unikaliems rankų darbo saldėsiams sukurti tapo retas, saugomos geografinės nuorodos PGI (angl. Protected Geographical Indication) ženklu paženklintas Piedmontese riešutmedis. Šiandien, tradicinių „Antica Torroneria Piemontese“ rankų darbo saldėsių kūrimą tęsia jau penktoji šeimos karta. Jų kūriniai atspindi aistrą šiai senovinei profesijai, meilę gimtajai žemei bei pasididžiavimą Žemės vaisiais.

„Antica Torroneria Piemontese“ – tai vieta, kurioje pagarba tradicijoms ir tuo pačiu inovacijų paieška pradedama kiekviena diena.  Čia dirba nuolatos tobulėjantys meistrai, o didžioji, gamyboje dirbančio personalo dalis yra sukaupusi ilgametę, daugiau nei du dešimtmečius skaičiuojančią patirtį. Jie toliau puoselėja „Antica Torroneria Piemontese“ gamybos tradicijas, saugo iš senųjų šeimos kartų paveldėtas žinias, bei skleidžia pasididžiavimą savo darbu. „Antica Torroneria Piemontese“ laboratorijos technologų sprendimai ir aistra darbui yra neįkainojami. Įrengimai, kurie naudojami gamyboje yra patentuoti, suprojektuoti bei įrengti taip, jog galėtų atskleisti kūrėjų darbą tokį, koks jis išties yra didelėje konditerijos laboratorijoje.

„Antica Torroneria Piemontese“ niekada neieško greitų ir pigių metodų, bei visada siekia geriausių rezultatų. Ingredientų apdorojimo metu parenkami tinkamiausi laiko ir temperatūros režimai stengiantis išsaugoti natūralius aromatus bei unikalius skonius, o visa tai kartu užtikrina aukščiausią „Antica Torroneria Piemontese“ gaminių kokybę.